Hotell

3 ideeën voor een vakantie in coronatijd

Geplaatst op

We zitten er al een tijdje in met zijn allen: de coronacrisis. Het betekent niet alleen dat we ons druk maken over de gezondheid van onze dierbaren en ouderen en twijfel hebben bij wat nu wel en wat nu niet verstandig is om te doen. Toch is het voor veel mensen niet zo makkelijk om er niet eventjes tussenuit te kunnen. Dat is namelijk voor veel mensen erg belangrijk om ervoor te zorgen dat ze hun batterij weer kunnen opladen. Wanneer we kijken naar de laatste ontwikkelingen, dan lijkt het erop alsof er steeds meer mogelijk wordt wanneer het gaat om recreatie en vertier. In deze blog willen we je daarom wat adviezen geven voor wat je kunt doen tijdens de coronacrisis om toch even lekker te ontspannen en fijn op vakantie te kunnen gaan.

Tip #1: Huisje huren/kopen

Een huisje huren of een huisje kopen betekent dat je altijd een plekje hebt waar je naartoe kunt om vakantie te vieren. Het is heel gebruikelijk en het zal je verbazen hoeveel mensen een tweede huisje of een chalet je hebben om even lekker in de zomer te kunnen ontspannen. Niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland zijn er mogelijkheden voor het genieten van een eigen huisje. Als je op zoek bent naar een huisje waar je lekker kunt genieten in de zomermaanden of in de wintermaanden? Kijk dan op de website van Romex Investments om een leuke vakantiewoning kopen in Oostenrijk?

Tip #2: Kamperen

Kamperen is een manier van vakantie vieren die zeker in Nederland heel erg populair is. Nederlanders gaan vaak met de caravan of de sleurhut naar Frankrijk of Duitsland om daar even lekker bij te kunnen komen en te kunnen genieten van de cultuur en de natuur. Ook in tijden van corona is het mogelijk om te gaan kamperen. De horecagelegenheden zullen echter wel gesloten zijn en ook het zwembad is dicht. Maar je kunt altijd nog genieten van een mooie boswandeling en slapen in de natuur.

Tip #3: La terrazza 

Ten slotte is er nog een goedkoper alternatief. Sommigen noemen het een vakantie op La terrazza of La Balconia: een vakantie thuis. Het is misschien niet de droomvakantie die je je had voorgesteld, maar je kunt het thuis erg naar je zin maken. Zeker als het lekker weer is, dan kun je er erg van genieten om gewoon in je eigen luie stoel te zitten aan wat lekkere hapjes en een heerlijk koel drankje!

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden