Hotell

3 top activiteiten voor een fantastische dag

Geplaatst op

Eens in de zoveel tijd ben je toe aan een fantastische activiteit. Gewoon iets wat je niet elke dag doet, maar wat je in een vakantieland misschien eerder zou doen. Begrijpen we, maar in Nederland zijn er echt heel veel leuke uitjes te boeken. Zo beleef je gegarandeerd een fantastisch leuke dag! We geven je graag een aantal voordelen. Een van deze toffe activiteiten boeken? Dat kan via Monsterevens.nl. Het leuke is dat je de keuze hebt uit heel veel verschillende activiteiten. Ga je voor iets sportiefs of kom je liever tot rust? 

Offroad Adventure Day op de quad

180 minuten offroad met een quad? Tof toch?! Je kunt deze activiteit boeken voor groepen vanaf 10 personen. Het fijne is dat je zowel indoor als outdoor kunt crossen.  Je kunt terecht in verschillende plaatsen in Nederland, zoals Amsterdam, Middelburg, Groningen, Almere of Den Bosch. Naast deze vette activiteit kun je het dagprogramma aanvullen met een lunch, bbq en zelfs een overnachting! 

Bos Ross Workshop

Gooi je het liever over een wat rustigere boeg? Dan kun je onder andere een Bob Ross Workshop volgen. Deze activiteit duurt 120 minuten en is te volgen door heel Nederland. Schilder de mooiste landschappen a la Bob Ross. Misschien ben je wel een natuurtalent! Je wordt begeleidt door een echte kunstenaar die de nodige instructies en begeleiding zult verlenen. 

Lasergamen op kantoor 

Tover je eigen kantoor om in een lasergame walhalla. Je hoeft de deur hier niet voor uit. Het kantoor wordt omgebouwd tot een spannende lasergame area. Vind jij de beste schuilplekken of wordt je direct geraakt door een van je collega’s? Het is mogelijk zowel bij daglicht als in het donker te spelen. De locatie moet wel voldoende ruimte bevatten voor het aantal personen dat meedoet met de activiteit. Ook hier is het weer mogelijk aanvullingen bij te boeken, zoals catering.  

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden