Hotell

4 geschikte locaties voor een relatief groot feest

Geplaatst op

Wanneer je een feest geeft voor vrij veel mensen is het uiteraard fijn om een geschikte locatie te hebben. Bij een feest moet er niet alleen genoeg ruimte zijn voor alle gasten, maar er moet ook worden gedacht aan bijvoorbeeld: de catering, sanitaire voorzieningen, de veiligheid en parkeergelegenheid. Daarnaast is het handig om na te gaan of je je feest binnen of buiten wilt geven. Een combinatie is vaak ook mogelijk. Houd je je feest buiten? Dan moet je ook rekening houden met de weersvoorspellingen en dingen zoals wind en regen. We raden je eigenlijk altijd aan om er in ieder geval voor te zorgen dat al het eten een overdekt plekje te geven. Dit kan ook door middel van een tent. Heb je geen grote tent? Dan kun je een tent huren bij bijvoorbeeld Maessententsupply. Hieronder geven we je graag een aantal locatie tips. 

  1. Hotels

In hotels heb je vaak een mooie grote ruimte ter beschikking om een feest of congres te houden. Als het hotel een grote tuin heeft zou je ook buiten het feest kunnen houden. Hieronder een aantal hotel tips om je feest te geven:

Een voorbeeld:

  • Van der Valk Hotel Almere: dit prachtige hotel is goed bereikbaar vanaf de snelweg en is de perfecte uitvalbasis voor een feest! Het hotel heeft 17 geschikte zalen en ziet er erg modern uit. Een slaapplek nodig? Ook dat is uiteraard geregeld, met 180+ kamers is er vast nog ergens een kamertje vrij! 
  1. Partycentrums of congrescentrums 

Party- en/of congrescentrums zijn speciaal gemaakt voor feesten of evenementen voor (grote) groepen. Daar ben je echt van alle gemakken voorzien. 

Een voorbeeld: 

Partycentrum Spotlight: voor minimaal 10+ personen. In dit partycentrum is het mogelijk om vergaderingen, workshops, bruiloften en andere ‘evenementen’ of ‘feesten’ te geven. 

  1. Restaurants

Uiteraard kun je ook bij verschillende restaurants aankloppen. Er zijn genoeg restauranteigenaren die het volledige restaurants voor een avond willen ‘verhuren.’ Vaak helpen ze je ook graag met de aankleding van je feest.

  1. Pretparken

Pretparken hebben vaak ook speciale vergaderzalen of andere grote ruimtes ter beschikking. Heb je een pretpark in gedachten? Bel ze eens op en vraag naar de verschillende mogelijkheden. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden