Hotell

De meest interessante hotels in Nederland

Geplaatst op

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een keer in zijn of haar leven overnacht in een hotel, of er op zijn minst gegeten. Zeer bekende hotels zijn meestal van Van der Valk. Echter zijn er ook veel hotels in Nederland die aparte en interessante arrangementen aanbieden die je bij een van der Valk nooit aangeboden zal krijgen, zoals een tatoeëerder in het arrangement. Laten wij eens een kijkje nemen bij de meest interessante hotels van Nederland, waar ook jij een nachtje kunt slapen.

1. Ink Hotel – Amsterdam

In het Ink Hotel te Amsterdam kun je je laten tatoeëren door een echte tatoeëerder. Wel zet de tatoeëerder alleen tatoeages die te maken hebben met de historie van het pand. Bij deze tatoeëerder kun je kiezen uit de volgende tattoos: een hartje, het woord love, een fiets of de welbekende drie Amsterdamse kruisjes. Ben je geïnteresseerd om een van die tattoos door een echte Amsterdamse tatoeëerder te laten zetten en om daarnaast ook nog een heerlijk nachtje weg te gaan, dan is het zeker een aanrader om naar dit interessante en aparte hotel toe te gaan.

2. Overnachten in een voormalige gevangenis – Almelo

Dit hotel is gelegen in het centrum van de stad Almelo en heeft als naam ‘Huis van Bewaring’. Vroeger werd dit pand gebruikt als gevangenis en nu in het omgetoverd naar een prachtig hotel. Er zijn verschillende kamers in het gebouw aanwezig zoals een oude cel, een voormalige kapel of een kantoor van de maatschappelijke werkster waarin geslapen kunnen worden. Het kan een prachtige ervaring zijn om in een oude gevangenis te kunnen overnachten.

3. Overnachten in een wijnvat – Stavoren

In Friesland bevindt zich het hotel De Vrouwe van Stavore, dit hotel is gemaakt van voormalige wijnvaten. Dus als jij van een wijntje houdt is het leuk om daar langs te gaan. De vaten waarin geslapen wordt waren vroeger gevuld met 15.000 tot 23.000 liter aan wijn. Twee van de wijnvaten zijn ook omgetoverd tot een wellness. En natuurlijk niet te vergeten, bij aankomst bij dit hotel staat er al een fles wijn voor je klaar.

Gerelateerde berichten

Voorbeeld bericht

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim...

Lees meer

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden