Hotell

Gietvloer voor je hotel

Geplaatst op

Een gietvloer is een duurzame oplossing voor iedere hotelketen. De vloer combineert een strak design met vele hygiënische voordelen. Met een gietvloer stap je af van het oubollige hoteltapijt en tover je de foyer, de gangen en de kamers om tot een moderne omgeving om je gasten te ontvangen.

Weg van het oude ‘hotel carpet’

Veel mensen hebben niet echt een positief beeld van het oude tapijt in hotels. Er is zelfs een Instagram account met ruim 350.000 volgers die foto’s posts van de vele ouderwetse en kleurrijke designs. De gemiddelde bezoeker kan deze tapijtjes niet langer aanzien en qua hygiëne is het ook niet geweldig. Wij van Hotell.nl zijn dan ook erg fan van een modern alternatief: de gietvloer.

Eigen design

Het grote voordeel van een gietvloer is dat je er een eigen design in kan maken. Je kan allerlei kleuren combineren en zelfs logo’s kwijt in de vloer. Met een gietvloer hoef je dus geen afscheid te nemen van het mooie design die je nu in je tapijt hebt zitten.

Het is daarnaast veel makkelijker schoon te houden. De gietvloer is naadloos en met een simpele dweil(machine) is al veel van het schoonmaakwerk gedaan. Dit maakt de gietvloer ook beter op hygiënisch vlak. Voor veel hoteliers is dit een belangrijke overweging.

Kosten van een gietvloer

De kosten van een gietvloer voor je hotel zijn sterk afhankelijk van de gewenste grootte, de gekozen kleuren en natuurlijk voor welke aanbieder je gaat. De prijs per vierkante meter gaat vaak naar beneden bij grotere projecten. Kosten voor bijvoorbeeld het transport kunnen dan meer verdeeld worden over de vierkante meters en een project duurt relatief minder lang bij grotere projecten. Je bespaart dus ook op manuren.

Gerelateerde berichten

Voorbeeld bericht

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim...

Lees meer

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden