Hotell

Je hotel op en top inrichten

Geplaatst op

Steeds meer mensen durven het aan om zelf een zaak op te starten. Dan kan het gaan om een restaurant, maar ook steeds vaker om een bed & breakfast of een hotel. Zeker bij deze laatste categorie is het erg belangrijk dat de sfeer prachtig en huiselijk is. Gasten moeten zich helemaal goed voelen. Wij willen je graag een aantal tips geven die zeker de komende jaren een bepaalde rol gaan spelen in het interieur van hotels en bed en breakfast of een restaurant. Check de verschillende tips en doe je voordeel met de inspiratie die jij er zeker uit kunt gaan putten. 

Harmonie, maar interessant 

Om een interieur te laten slagen is het erg belangrijk dat er een zekere harmonie bestaat tussen de verschillende meubels en objecten die er in het interieur te zien zijn. Harmonie is belangrijk dus de boel moet bij elkaar passen. Toch is het ook belangrijk om niet saai te gaan designen en teveel op de symmetrie te zitten. Wij raden je dan ook zeker aan om interessante meubels in je hotel design in te passen. 

Natuurlijke materialen 

Wil je een warme uitstraling in je hotel te krijgen, of bed en breakfast en restaurant natuurlijk, dan is het erg belangrijk om natuurlijke materialen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan hout in de Scandinavische stijl kun je ook gebruik maken van zaken als een kleed van wol. Natuurlijke materialen ogen net even wat vriendelijker dan harde moderne materialen als staal. Een ideale manier om meer warmte in een kamer te krijgen, is er een geweldig mooi vloerkleed in te leggen. Dat zorgt direct voor een goede sfeer.

Kies voor kleur en printen 

We hebben tegenwoordig te maken met een industriële stijl die behoorlijk populair is en nogal gebruikmaakt van elementaire tinten als grijs. Wij raden je aan om ook vooral voor kleur te gaan in je bedrijfsinrichting. Ook bepaalde printen zijn erg leuk om in een interieur te maken. Zo wordt het een kleurrijk geheel waar mensen zich goed invoelen.

Prachtige glazen 

In je bed & breakfast, hotel of restaurant is het erg belangrijk dat alles klopt horeca-technisch gezien. Daarom raden we je aan om echt goed te kijken naar de verschillende glazen die je gebruikt. De ene drank kan het beste in het ene glas worden geserveerd, terwijl de andere drank juist beter in een ander type glas geserveerd kan worden. Natuurlijk is het ook belangrijk dat het zeer stijlvol oogt dat glaswerk. Ben je op zoek naar goed horeca glaswerk dan raden we jou aan om eens even te kijken vandoornbv.nl. Veel plezier met het inrichten van je horecabedrijf.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden