Hotell

Maak van jouw woonkamer, je droomwoonkamer

Geplaatst op

Iedereen heeft een droomwoonkamer in zijn of haar hoofd. De een houdt van een ruimte met veel licht, de ander kiest voor donkere accenten met een mooie donkere bank en gordijnen. Wanneer je gaat kijken naar een nieuwe woning, is de sfeer van de ruimte heel belangrijk. We vertellen je een paar simpele tips waarmee je jouw droomwoning compleet maakt. 

Het begint met de basis, de vloer

Het inrichten van je nieuwe huis begint met het leggen van een goede basis. Hiermee bedoelen we natuurlijk de vloer. Wil je een warme sfeer in je woonkamer? Kies dan voor een mooie warme houtvloer. Hiermee oogt je woonkamer niet gelijk een stuk warmer, een houten vloer zorgt er ook voor dat de warmte letterlijk beter blijft hangen in je woning. 

Wil je liever een koele ondertoon in je woonkamer? Kies dan voor een mooie gietvloer. Gietvloeren zijn heel eenvoudig schoon te houden en zijn veilig voor spelende kinderen. Het materiaal is namelijk erg hard waardoor het niet snel beschadigd wanneer kinderen de blokkentoren omstoten. 

Creëer de finishing touch met mooie accentkleuren 

Wanneer je de basis gekozen hebt, is het tijd om de meubels uit te gaan zoeken en daarna aan de slag te gaan met het verwerken van de accentkleuren. Ben je fan van veel kleuren? Dan zijn er eigenlijk geen regels. In dat geval kun je lekker los gaan en verschillende kleuren met elkaar combineren. 

Hou je het liever wat rustiger? Kies dan voor 1 accentkleur, bijvoorbeeld zalmroze of babyblauw. Ga op zoek naar mooie kussentjes, kaarsen, plantenpotten en andere accessoires. Zorg er wel voor dat de accessoires qua kleur niet met elkaar vloeken. Dit zorgt voor een onrustige sfeer in de kamer. Ben je enthousiast geworden?  Ga dan snel met onze tips aan de slag en tover je woonkamer binnen een handomdraai om tot jouw droomwoonkamer.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden