Hotell

Wat een leuk is in Amsterdam

Geplaatst op

Er zijn verschillende dingen die in Amsterdam kunt doen om een weekend of overnachting mee aan te kleden. Wij nemen in deze tekst een aantal punten met je door om je te inspireren voor je weekend Amsterdam. Dus lees snel verder en doe je voordeel met de tips die we jou in deze tekst geven.

Adams Boats Amsterdam

Je ziet het veel mensen doen, ze huren een boot in Amsterdam en varen over de grachten van onze hoofdstad. Zo vanaf het water krijg je een heel ander perspectief op de gebouwen en de mensen en de straten van de stad. Een superleuk idee om eens een andere invalshoek te krijgen. Wanneer je even klaar ben met varen, dan kun je aanmeren ergens en even wat drinken. Bij Adams Boats Amsterdam kun je een geschikte boot vinden. 

Musea checken 

Amsterdam kent vele musea en twee van de mooiste zijn het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Vind je de kunstwerken van Vincent van Gogh erg mooi en hou je van de 19e eeuw, dan is het Van Gogh Museum natuurlijk net iets voor jou. Ben je meer van de wat oudere kunst uit de Nederlanden, dan is het Rijksmuseum erg de moeite waard. Om heel eerlijk te zijn, ze allebei bijzonder de moeite waard, dus wellicht kun je een combinatie maken. Wij zijn echt fan van deze musea!

Wat culinaire ontdekkingsreis!

Ja, Amsterdam heeft van alles te bieden waar we blij van worden. Één van die dingen is het aantal culinaire mogelijkheden. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een restaurant dat de keuken van een bepaald land vertegenwoordigt in onze hoofdstad.

Dus wanneer je na het varen op de grachten honger gekregen hebt, is het mogelijk ergens heerlijk te gaan eten met familie en vrienden. 

Blijft onze blogs lezen, want daarmee willen we je steeds inspireren. Stay inspired!

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden