Hotell

Wat maakt het leuk, zo´n striptease?

Geplaatst op

Bij https://www.showtime-agency.nl/ is het heel gemakkelijk een stripper in te huren voor een gelegenheid. Maar zou je het ook zelf kunnen? (Dan niet per se en plein public natuurlijk)

Hieronder nemen we even met je door wat de verschillende overwegingen kunnen zijn.

Hoe zal de reactie van je partner zijn?

Jongens zijn heel makkelijk te begrijpen in de slaapkamer. Ze houden van alles wat sexy en verboden is. Van lingerie tot het hebben van seks op taboe plaatsen, we zijn aan boord met al die kinky dingen. Seks moet immers verre van saai zijn. Maar, als we heel eerlijk zijn, er is iets zo onweerstaanbaar aan het kijken naar jou als je stript, het staat bovenaan (of bijna) bovenaan zijn lijst van seksuele fantasieën. Het is een leuke manier om een nodige spice aan je relatie te geven. 

Redenen om een striptease te doen

Jij bent het brave meisje dat slecht wordt. Je begint te strippen en plotseling ziet hij je niet meer als het onschuldige meisje waar hij verliefd op werd.  

Hij mag je niet aanraken en nu ben je de verboden vrucht die hij wil verslinden!

Je zou kunnen denken dat de schemerige lichten en de zwoele muziek hem niets doen, maar weet dat je het mis hebt. Zodra je die kousen met die hoge hakken aantrekt….

Nee, begrijp hem niet verkeerd. Hij vindt het heerlijk om alle dingen te doen waar jij plezier aan beleeft en om een beetje extra moeite te doen, maar het kan ook geen kwaad om achterover te leunen en te kijken hoe jij de situatie in handen neemt!

Dit hierboven heeft natuurlijk te maken met een striptease binnen een relatie. Wanneer je graag wilt gebruikmaken van een stripteasedienst, dan kan dat heel prima als je even contact opneemt met de hierboven genoemde website. 

Op onze site vind je trouwens nog veel meer interessante artikelen waar jij je voordeel mee kunt doen, dus lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs allerlei toffe ideeën als het gaat om hotels en vakanties. Lees snel verder om het maximale uit je vakantie te halen.

Contactgegevens

Via info @ hotell.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden